Kulinarni E+ spotkanie nr 7 – 27.09.2016

Zgodnie z harmonogramem w Tratwie spotkała się grupa kulinarna. Według ustaleń dzisiaj gotowaliśmy zupę z dyni. Wolontariusze z Rumunii i Francji przygotowali deser.

Odbyło się kolejne spotkanie, na którym wspólnie z wolontariuszami z Rumunii, Francji, Portugalii, Hiszpanii oraz z innymi uczestnikami, którzy lubią gotować. Ugotowaliśmy zupę z dyni, a wolontariusze usmażyli placuszki serowe. Było nas 13 osób.

W czasie degustacji wymienialiśmy się różnymi przepisami na zupę z dyni, okazało się że jest wiele możliwości. Miło spędziliśmy czas, wolontariusz z Portugalii zagrał nam, a wolontariusze przy smażeniu placuszków serowych tak zadymili kuchnię że włączył się alarm. Dzielimy się też ciekawymi przepisami, prowadzimy ciekawe dyskusje. Zapraszamy na następne spotkanie.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *