Inter-Media E+ sprawozdanie lipiec 2016

Chcemy nabyć umiejętności do perfekcyjnego posługiwania się komputerem w zakresie wykorzystywania wszelkich możliwości jakie umożliwia skrzynka pocztowa Gmail. W szczególności w lipcu 2016, realne chcemy ćwiczyć posługiwanie się dotychczas poznanymi funkcjami dostępnymi w skrzynce pocztowej.

Prowadzący: Słuchacze robią postępy, to nas niezmiernie cieszy. Odczuwamy satysfakcję z osiągniętych przez nich rezultatów. Radzimy sobie ze zmieniającymi się uczestnikami w szczególności z ich zróżnicowanymi umiejętnościami podczas przerabianych ćwiczeń. Jesteśmy pozytywnie zaskoczeni frekwencją pomimo wakacji.

Uczestnicy: Umiemy więcej i lepiej. Prowadzący są cierpliwi i nie boimy się ich pytać o to czego nie rozumiemy lub za czym nie nadążamy. Atmosfera jest super. Porządek na Dysku Google i własnego komputera lepszy niż na święta w domu. Idzie nam coraz lepiej. Umawiamy się na sierpień jak zwykle, ale w miarę możliwości, bo to dalej wakacje.